B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä
B2B-myynti.fi
Myy enemmän ja Paremmin
Enemmän B2B-myynnistä

Yrityslaina ja mitä kaikkea se mahdollistaa

5/2/2023
3 minuuttia

Yrityslaina on yksi yrityksen kasvun ja kehittämisen tärkeimmistä rahoitusvälineistä yrityksen tulorahoituksen, factoringin ja muiden rahoitusmuotojen välillä.

Yrityslainan tarjoamat mahdollisuudet ovat monipuoliset, ja yrityslainan hyödyntäminen voi auttaa yritystä vauhdittamaan kasvuaan ja parantamaan kilpailukykyään.

Lue lyhyt tietopaketti yrityslainasta ja mitä kaikkea se mahdollistaa tästä artikkelista!

Yrityslaina helposti netistä

Miten yrityslaina voi auttaa yritystä uusien investointien rahoittamisessa

Yrityslaina on erinomainen tapa rahoittaa yrityksen uusia investointeja ja tämän vuoksi se on yksi suosituimmista rahoitusmuodoista yrityksille. Yrityslainan avulla yritys voi rahoittaa esimerkiksi uuden laitteen tai koneen hankinnan tai uuden toimitilan vuokraamisen, mikä puolestaan mahdollistaa yrityksen kasvun ja kehityksen.

Yrityslaina voi auttaa yritystä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin. Se antaa yritykselle mahdollisuuden investoida uusiin laitteisiin, teknologiaan tai henkilöstöön, joka voi edistää yrityksen kasvua. Yrityslaina voi myös tarjota yritykselle mahdollisuuden lisätä käyttöpääomaaan ja vahvistaa taseen rakennetta.

Yrityslainan konkreettisia käyttökohteita ovat esimerkiksi:

 1. Investoinnit: Yrityslaina voi auttaa yritystä rahoittamaan merkittäviä investointeja, kuten uusien laitteiden ja teknologian hankintaa tai uuden toimitilan perustamista.
 2. Liiketoiminnan kasvattaminen: Yrityslaina voi myös auttaa yritystä laajentamaan liiketoimintaansa ja lisäämään markkinaosuuttaan.
 3. Kassavirran vakauttaminen: Yrityslaina voi auttaa yritystä vakauttamaan kassavirtaansa ja varmistaa, että yrityksellä on tarvittavat resurssit liiketoiminnan jatkamiseen.
 4. Laskujen maksu: Yrityslaina voi auttaa yritystä maksamaan yhtäkkäisiä suuria laskuja, kuten veroja, sosiaaliturvamaksuja tai varastoihin tarvittavia tavaroita.
 5. Lyhyaikaiset velat: Yrityslaina voi myös korvata lyhytaikaisia kalliimpia lainoja, kuten yritysluottokortin maksuja, joiden korot ovat korkeammat kuin pitkäaikaisemman yrityslainan korot.

Konkreettiset käyttökohteet riippuvat yrityksen tarpeista ja liiketoiminnan tilasta, ja yrityslainan valinnassa on tärkeää huolehtia, että laina vastaa yrityksen tarpeita ja on taloudellisesti järkevä valinta.

Hae yrityslainaa jopa 350 000€ saakka CrediNordilta tästä linkistä!

Lainaa yritykselle nopeasti

Yrityslainan hakeminen - miten se toimii

Yrityslainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Yritys tarvitsee vain täyttää hakemuksen ja toimittaa tarvittavat dokumentit lainanantajalle.

Lainanantaja tietojen perusteella arvioi yrityksen taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden ja päättää, myöntääkö se lainan. Yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu erilaisilla takaisinmaksusuunnitelmilla, joita yritys ja lainanantaja sopivat yhdessä.

Yrityslainan hakeminen tapahtuu usein seuraavasti

Tässä yrityslainan hakemusprosessi pähkinänkuoressa:

 1. Tutustu lainaehtoihin ja tarjontaan: Ennen hakemuksen lähettämistä on hyvä tutustua eri lainantarjoajien tarjontaan ja lainaehtoihin.
 2. Lue ja valmistele tarvittavat asiakirjat: Yrityslainan hakemiseen tarvitaan tiettyjä asiakirjoja, kuten yrityksen tilinpäätöstiedot ja liikevaihto sekä yrityksen perustamisasiakirjat.
 3. Täytä hakemus: Lainan hakemiseen täytetään hakemus lainantarjoajan verkkosivulla tai lähetetään sähköpostilla.
 4. Lainan hyväksyntä: Kun hakemus on lähetetty, lainantarjoaja arvioi hakemuksen ja päättää lainan myöntämisestä tai hylkäämisestä.
 5. Rahojen saaminen: Lainan hyväksyntä jälkeen rahat siirretään yrityksen tilille.
 6. Lainan takaisinmaksaminen: Yrityslainan takaisinmaksaminen tapahtuu sovitun aikataulun mukaan lainanantajan ja yrityksen välillä tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Näin helppoa yrityslainan hakeminen on. Mutta mitä otat huomioon ennen sitä?

Yrityslainan hakemisen valmistelu - mitkä asiat tulee ottaa huomioon

Ennen yrityslainan hakemista, yrityksen on hyvä valmistella tarvittavat asiakirjat ja dokumentaatiot, jotta lainahakemuksen käsittely nopeutuu ja lainan saaminen on mahdollisimman sujuvaa.

Tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon valmisteltaessa yrityslainan hakemista ovat:

 • Yrityksen historia ja tulokset
 • Tulevaisuuden liiketoimintasuunnitelma ja sen realistisuus
 • Lainan tarve ja tarkoitus
 • Lainan määrä ja lainanhoitokulut

Kun olet selvittänyt nämä asiat, voit hakea lainaa eri pankeista.

Etsitkö hyvää yrityslainaa? Hae sitä CrediNordilta veloituksetta tästä linkistä!

Yrityslainaa yrityksellesi 1 000 eurosta aina 100 000 euroon saakka

Kuinka yrityslaina vaikuttaa yrityksen luottoluokitukseen

Yrityslainan vaikutus yrityksen luottoluokitukseen vaihtelee riippuen yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja lainanhoitokyvystä.

Lainan ottaminen ja sen onnistunut hoitaminen voi jopa parantaa yrityksen luottoluokitusta, ja osoittaa yrityksen vakavaraisuutta ja maksukykyä.

On tietenkin totta, että jos yritys ei pysty hoitamaan lainaa, voi se heikentää yrityksen luottoluokitusta. Kun yrityksen luottoluokitus heikkenee, yrityksen mahdollisuus saada uutta lainaa toimintansa rahoittamiseen vaikeutuu.

Yrityslainaa voi hakea monenlaiset yritykset eikä se vaikuta luottoluokitukseen heikentävästi

Hae yrityslainaa CrediNordilta

Voit hakea yrityslainaa CrediNordin kautta jopa 350 000 euroa. Täytä hakemus vain muutamassa minuutissa netissä ja saat lainaa yritykselle jopa saman päivän aikana.

Miksi CrediNord yrityslaina?

Yrityslainaa kannattaa hakea Credinordilta, koska se on perinteisiin pankkeihin verrattuna nykyaikainen ja nopea ratkaisu yrityksen tarpeisiin.

Tässä muutamia syitä miksi yrityslaina kannattaa hakea CrediNordilta.

Yrityslainaa aina 1 000 ja 350 000 euron väliltä

Voit hakea CrediNord yrityslainaa aina 1 000 eurosta 350 000 euroon saakka erilaisiin hankintoihin. Yrityslainan hinta määräytyy lainasumman perusteella laskettavan kuukausipalkkion muodossa, ja se on sitä edullisempi mitä parempi tilanne yritykselläsi on.

Nopea hakemusprosessi

Kaipaatko rahoitusta yrityksellesi heti eikä huomenna? CrediNordin nopea hakemusprosessi mahdollistaa sen, että rahoitat hankintasi jopa saman päivän aikana, pankin aukioloaikojen puitteissa. Hakemusprosessi on nopea ja selkeä ja yrityslainaa voivat hakea monenlaiset yritykset toimialasta riippumatta. Saat rahat tilille nopeasti jopa samana päivänä.

Ei korkoa, avauspalkkioita tai tilinhoitomaksuja

CrediNord yrityslainassa ei ole korkoa, avauspalkkioita tai tilinhoitomaksua. Yritys maksaa avoinna olevasta lainasummasta vain kuukausipalkkion. Tämä on moneen kilpailijaan verrattuna edullinen ratkaisu.

Lainan voi maksaa pois ajoissa ja käytettävissä uudelleen

Mikäli yrityksen tilanne paranee, lainan voi maksaa etukäteen pois. Näin säästät rahaa, kun et maksa turhia korkokuluja. Luotto käytettävissä uudelleen limiittimuotoisesti.

Yrityslaina ilman vakuuksia

CrediNord yrityslaina on vakuudeton yrityslaina, jonka voit hakea 100 % ilman vakuuksia tai ketunhäntää kainalossa. Et siis tarvitse reaalivakuuksia, vaan lainan taataan yrityksen vastuuhenkilön tai vastuuhenkilöiden toimesta.

Joustava laina-aika

CrediNord yrityslaina on joustava ja sen laina-aika on sovittavissa. Laina-aika voidaan sopia joko 6 kuukauden, 12 kuukauden tai 18 kuukauden pituiseksi, jonka voit valita yrityksesi tilanteen mukaan.

Käytä erilaisiin laina yrityksen tarpeisiin

Kun haet yrityslainaa CrediNordilta, Yrityksesi voi käyttää lainan mihin tahansa käyttökohteeseen, eikä lainan käyttämiselle ole määritelty ehtoja.

Voit siis rahoittaa tärkeät hankinnat, kuten esimerkiksi uuden pakettiauton tai toimistotarvikkeet helposti yrityslainan avulla.

Yritys laina eri tarpeisiin

Lopuksi usein kysyttyjä kysymyksiä

Pohditko yrityslainan hakemista? Tässä vielä usein kysyttyjä kysymyksiä yrityslainaamiseen liittyen ja vastauksia niihin.

Kuinka paljon yritys voi saada lainaa?

Lainan määrä riippuu useista tekijöistä, kuten yrityksen tulotasosta, luottokelpoisuudesta ja lainan tarkoituksesta. Yleisesti ottaen yritykset voivat saada lainaa jopa useita miljoonia euroja.

CrediNordilla lainasumma on 1 000 € ja 350 000 € väliltä, mikä riittää useimpiin yrityksen hankintoihin, kuten auton rahoittamiseen tai uuden toimistotilan remontointiin.

Mistä kannattaa ottaa yrityslaina?

Yrityslainan tarjoajia on useita, ja yrityksen kannattaa verrata eri vaihtoehtoja löytääkseen sopivimman tarjoajan. Yrityslainan tarjoajina ovat esimerkiksi pankit, rahoitusyhtiöt ja verkossa toimivat lainanantajat.

Tänä päivänä vertailu on helppoa, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen helposti CrediNordilla ja verrata sitä muiden pankkien lainatarjouksiin sitoumuksetta.

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainan voivat hakea yritykset, joilla on toimiva liiketoiminta ja hyvä taloudellinen tilanne. Lainanantaja arvioi yrityksen luottokelpoisuuden ja päättää lainan myöntämisestä.

CrediNord yrityslainan hakemiseksi yritykselläsi tulee olla moitteeton maksuhistoria (ei maksuhäiriömerkintää) ja yritkysen kotipaikka tulee olla Suomessa. Yritys ei myöskään saa olla pöytälaatikossa, vaan sen pitää toimia aktiivisesti.

Kannattaako yrityslainaa hakea muualta kuin omasta pankista?

Riippuu yrityksen tarpeista ja tilanteesta. On tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja valita sopivin tarjoaja. Omasta pankista saattaa saada edullisempia ehtoja, mutta muilla lainanantajilla voi olla tarjolla parempia tarjouksia esimerkiksi nopeamman rahansiirron tai joustavampien maksujen muodossa.

Kuinka nopeasti yrityslainapäätös tehdään?

Yrityslainapäätöksen tekeminen voi vaihdella eri lainantarjoajien ja lainan ehtojen mukaan. Joissain tapauksissa päätös voi tulla saman päivän aikana, kun taas toisissa tapauksissa se voi kestää useita päiviä tai jopa viikkoja - esimerkiksi perinteisten pankkien tapauksessa.

CrediNordilta voit saada lainapäätöksen jo samana päivänä. Hae yrityslainaa nyt tästä linkistä!

Mikä on yrityslainan korko?

Yrityslainan korko on prosentuaalinen maksu, jonka yritys maksaa lainanantajalle lainastaan. Korko vaihtelee eri lainanantajien ja lainojen välillä ja se määräytyy usein yrityksen taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden perusteella.

Yrityslainan koron voi sopia erilaisilla koroilla, kuten kiinteällä tai vaihtuvakorkoisella järjestelmällä. Joskus yrityslaina voi olla jopa korotonta, jolloin yritys maksaa lainasta vain kiinteän palkkion lainaajalle.

Näin itseasiassa on CrediNordilla ja maksat vain kuukausipalkkion. Hae yrityslainaa nyt tästä linkistä ja saa yrityksellesi yksilöity lainatarjous nopeasti!